Brenda van Haeften

Mensen en kinderen die te maken krijgen met familierechtelijke kwesties zitten vaak in een moeilijk proces. Ik vind het daarom erg belangrijk om betrokken te zijn bij mijn cliënten en een band met hen op te bouwen. Ook vind ik het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor mijn cliënten. In mijn vak vind ik het mooi om te zien dat ik mensen echt verder kan helpen. Ik heb altijd aandacht voor de emotionele kant van een zaak maar blijf ook zakelijk en scherp wanneer het om de feiten gaat.

Ik heb mij als advocaat gespecialiseerd in het familie- en jeugdrecht. In veel zaken die ik behandel zijn kinderen betrokken. Men kan hierbij bijvoorbeeld denken aan afstammingszaken (erkenning, gerechtelijke vaststelling vaderschap, ontkenning vaderschap en vernietigen van de erkenning) alsmede omgang en gezag kwesties, maar ook aan jeugdbeschermingszaken (ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen). Ook sta ik veel mensen bij die onder bewind en onder curatele worden geplaatst. Daarnaast benoemt de rechtbank mij regelmatig tot bijzondere curator.

In mijn praktijk zal ik altijd zoveel mogelijk proberen om in onderling overleg tot een oplossing te komen. Helaas lukt dit echter niet altijd. In dat geval ga ik een procedure zeker niet uit de weg.

U kunt altijd contact met mij opnemen voor een kosteloos adviesgesprek om te zien of ik iets voor u kan betekenen.

Familierechtadvocate Brenda van Haeften
Familierechtadvocate Brenda van Haeften