Sander Schilder

Sander Schilder (1971) is fiscaal-econoom, Register Valuator, mediator en docent en werkt vanuit zijn praktijk Santax Fiscaal Economen te Volendam. Zijn praktijk bestaat uit een viertal collega’s inclusief hemzelf.  Hij heeft zijn eigen MKB-adviespraktijk. Zijn cliënten zijn ondernemers en vermogenden.

Daarnaast wordt hij zeer regelmatig door de rechtbank en het gerechtshof als deskundige benoemd in echtscheidingszaken waar een onderneming(en)/B.V.(‘s) bij betrokken is/zijn. Met zijn financiële en mediation achtergrond is hij in staat om het voor partijen inzichtelijk te maken waar het “financieel en fiscaal” over gaat. Vaak zien partijen door de bomen het bos niet meer. Bijna altijd lukt het partijen in nabijheid van hun advocaten om onder zijn begeleiding een compromis te sluiten.

Sander doceert ook zeer regelmatig aan advocaten, accountants en fiscalisten en de rechterlijke macht over de financiële valkuilen en aandachtspunten bij een echtscheiding.

“Maartje ken ik als deskundige vanaf 2011 toen zij nog werkzaam was bij het gerechtshof Den Haag. Ik vind het leuk om als partner met het advocatenkantoor van Maartje en Brenda verbonden te zijn.”

Fiscaal-econoom Sander Schilder
Fiscaal-econoom Sander Schilder