Karlijn Pieterse

Karlijn Pieterse (1982) is neuropsycholoog en kindercoach en werkt vanuit haar praktijk iep coaching in Voorschoten met kinderen en ouders in scheidingssituaties. Karlijn helpt kinderen de scheiding een beter plekje te geven.

Ouders komen vaak aan tafel met vragen rondom de scheiding, zoals hoe vertellen we het aan de kinderen, hoe reageer ik op moeilijke vragen of hoe houd ik de kids erbuiten? Ook is er aandacht voor het in de kracht zetten van ouders en kind in deze zware periode vol veranderingen en emoties.

Naast gesprekken met kinderen en ouders is Karlijn ook aanbieder van het New Beginnings programma. Uniek in Nederland! New Beginnings is een van origine Amerikaans ondersteuningsprogramma speciaal voor gescheiden ouders. In Amerika draait het al ruim 20 jaar, en met groot succes. In 10 groepsbijeenkomsten leren ouders meer over hoe zij hun kinderen zelf beter kunnen helpen na de scheiding. New Beginnings behandelt veel voorkomende vragen als: Hoe versterk ik de band met mijn kinderen? Hoe krijg ik de balans weer terug in mijn gezin? Hoe gaat het met mijn kind, wat gaat er toch in dat koppie om? Grenzen stellen in huis, hoe doe ik dat nu in mijn eentje?

Neuropsycholoog en kindercoach Karlijn Pieterse
Neuropsycholoog en kindercoach Karlijn Pieterse