Wie zijn wij

Van Haeften & Braat advocaten is een kantoor gespecialiseerd in het familie- en jeugdrecht in hartje Den Haag. Ons kantoor beschikt over parkeergelegenheid voor de deur. Voor cliënten die buiten Den Haag woonachtig zijn is het mogelijk om een spreeklocatie in de buurt te regelen.

U kunt bij ons kantoor terecht voor advies en deskundige begeleiding ten aanzien van een scheiding, alimentatie, gezagskwesties en omgangsregelingen. U bent bij ons ook aan het juiste adres indien u problemen heeft met Jeugdzorg, bijvoorbeeld wanneer uw kind onder toezicht wordt gesteld of uit huis wordt geplaatst. Wij staan ook mensen bij die onder curatele of onder bewind zijn gesteld.

Onze ervaring leert dat mensen die te maken krijgen met familierechtelijke kwesties vaak in een emotioneel moeilijk proces zitten. In dat geval heeft men de behoefte aan goede hulp. Wij begrijpen dat als familie- en jeugdrecht advocaten heel erg goed. Om deze reden staan de belangen van onze clienten dan ook altijd centraal en vinden wij goede bereikbaarheid belangrijk. Wij nemen alle tijd om de zaak met u te bespreken en voor te bereiden. Waar nodig werken wij samen met deskundigen uit andere disciplines. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan (kinder)psychologen, notarissen en fiscalisten.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek.